Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

ΑΜΥΜΩΝΗ - Σύλλογος Θεσσαλονίκης


Σήμερα το πρωί μου ήρθε ένα mail ενημερωτικό για το Φεστιβάλ που ετοιμάζεται από την ΑΜΥΜΩΝΗ (Θεσσαλονίκη). Ουσιαστικά, πρόκειται για μια πρόσκληση να λάβουμε μέρος στη συγκεκριμένη προσπάθεια και να βοηθήσουμε εθελοντικά. Προωθήστε το κι εσείς με τη σειρά σας σε όσους περισσότερους μπορείτε.




"Ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Προβλήματα Όρασης & Πρόσθετες Αναπηρίες «Η ΑΜΥΜΩΝΗ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» (www.amymoni-thes.gr) προτίθεται να οργανώσει ένα φεστιβάλ 2 ή 3 ημερών, από 24 μέχρι 26 Σεπτεμβρίου, πιθανότατα στο στρατόπεδο Κόδρα στην Καλαμαριά (οριστική σίγουρη απάντηση θα έχουμε τις αμέσως προσεχείς ημέρες).
Σκοπός του φεστιβάλ θα είναι να γνωρίσουν όσο το δυνατό περισσότεροι συμπολίτες μας την ύπαρξη και τις δράσεις του Συλλόγου και, κυρίως, την προσπάθεια ανέγερσης του Κέντρου Εκπαίδευσης τυφλών πολυανάπηρων ατόμων που θα ξεκινάμε εκείνη την περίοδο.

Οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν μέσα στα πλαίσια του φεστιβάλ θα απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες και σε όλες τις κοινωνικές ομάδες «χωρίς αποκλεισμούς» και θα έχουν στόχο να διασκεδάσουν τους συμμετέχοντες, έτσι ώστε «Η ΑΜΥΜΩΝΗ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» να έχει τη χαρά της προσφοράς προς τους γύρω μας.
Σκεφτόμαστε: συναυλίες ή σύντομες μουσικές παρουσιάσεις από μουσικές ομάδες, οργανωμένα προγράμματα διασκέδασης για παιδιά και νέους, παιχνίδια υπαίθρου, δημιουργικά εργαστήρια, θεατρικά δρώμενα, κουκλοθέατρο, θέατρο σκιών, προβολές, εκθέσεις, συζητήσεις, χορός, κ.ά.
Ταυτόχρονα, θα θέλαμε να προσφέρονται φαγητό, ποτό, καφές και αναψυκτικά με σκοπό την ικανοποίηση των συμμετεχόντων και την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου μας.

Για το εγχείρημα αυτό θα χρειαστούμε τη συνεργασία με φορείς, συλλόγους, ομάδες, αλλά και με μεμονωμένα άτομα, που θα θελήσουν να συμμετέχουν εθελοντικά μέσα σε ένα κλίμα αλληλοϋποστήριξης. Ορισμένοι κύριοι τομείς στους οποίους πιστεύουμε πως μπορούν κάποιοι να βοηθήσουν, είναι: υλοποίηση μέρους του προγράμματος, στήριξη της οργάνωσης και της λειτουργίας, ενημέρωση των επισκεπτών, προετοιμασία και σερβίρισμα φαγητού και ποτού, προβολή της εκδήλωσης, χορηγία προϊόντων, αναζήτηση χορηγών και πολλά άλλα.

Αν γνωρίζετε κάποιους που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στηρίζοντας τη συλλογική αυτή προσπάθεια, βοήθησέ τους να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο εκ μέρους του Συλλόγου, Νίκο Καζαντζίδη στο τηλέφωνο 2310 905781, ή στο info@amymoni-thes.gr

Η προώθηση του μηνύματος αυτού σε όσους νομίζετε ότι μπορεί να ενδιαφέρονται, θα μας βοηθήσει πολύ.

Ευχαριστούμε

Από το Δ.Σ. του Συλλόγου"



Εδώ, η ιστοσελίδα του Συλλόγου ΑΜΥΜΩΝΗ: http://www.amymoni-thes.gr/index.php

Δεν υπάρχουν σχόλια: