Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Bazaar της «ΑΜΥΜΩΝΗΣ» στο Πολεμικό Μουσείο.

Αναδημοσιεύουμε από την ομάδα της ΑΜΥΜΩΝΗΣ - Θεσσαλονίκης στο Facebook (http://www.facebook.com/pages/AMYMONE/315595638548):

"Μεγάλοι εισαγωγικοί οίκοι όπως Vardas, FFG Felous, Shop and Trade, LAKIS GAVALAS, ΟΜΙΛΟΣ ΛΕΜΟΝΗ κι άλλοι ενώνουν τις δυνάμεις τους και διαθέτουν ρούχα από την καλοκαιρινή κολεξιόν τους για να πωληθούν στο bazaar της «ΑΜΥΜΩΝΗΣ» που διοργανώνεται στις 25, 26 και 27 Ιουνίου στο Πολεμικό Μουσείο.
Μαζί τους δεκαπέντε Σχεδιαστές Μόδας μεταξύ των οποίων οι COSTAS FALIAKOS by CHRISTOS PETRIDIS, MILTOS, KATHY HEYNDELS, ΛΟΥΚΙΑ, ΒΕΛΟΥΔΑΚΗΣ, ΛΙΑΝΑ ΚΑΜΠΑ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ AΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗ, VICTORIA KYRIAKIDES συμμετέχουν στη φιλανθρωπική αυτή προσπάθεια με απογευματινά και βραδινά σύνολα.
Οι βιοτεχνίες CINEMA, RAXEVSKY, MYMOO, YAZZ, LEONARDS και πολλοί άλλοι, επίσης, δίνουν το παρόν τους στο bazaar, που θα λειτουργεί από τις 9.00 το πρωί έως τις 9.00 το βράδυ.
Στον ίδιο χώρο, θα υπάρχει και τμήμα second hand με ελαφρώς μεταχειρισμένα επώνυμα ρούχα «γνωστών κυριών» καθώς και ένα ειδικό τμήμα με ρούχα και αξεσουάρ ινδικής προέλευσης.
Οι επισκέπτριες μπορούν να βρουν ακόμη χειροποίητες σαγιονάρες, κοσμήματα, καφτάνια, γνωστά καλλυντικά, καπέλα, κοκτέηλ φορέματα, επώνυμα jeans κλπ., σε τιμές κάτω του κόστους.
Η όλη διοργάνωση σκοπό της έχει να βοηθήσει τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για Άτομα με Προβλήματα Όρασης και Πρόσθετες Αναπηρίες «ΑΜΥΜΩΝΗ» (www.amimoni.com).
Τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ στηρίζουν την εκδήλωση με καθημερινή προσφορά εδεσμάτων από τη CHEF’s School, καθώς και συμβουλές ομορφιάς, μακιγιάζ και henna tattoo από τη BEAUTY Academy.
Χορηγοί επικοινωνίας της τριήμερης εκδήλωσης είναι ο ραδιοφωνικός σταθμός ΛΑΜΨΗ και το περιοδικό ΕΓΩ.

Είσοδος ελεύθερη.

Σας περιμένουμε με χαρά!"


Ας στηρίξουμε όλοι αυτή την προσπάθεια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: