Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Πρόσκληση εθελοντών για λειτουργία πασχαλινού παζαριού της "ΑΜΥΜΩΝΗΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ"

«Η ΑΜΥΜΩΝΗ – ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» θα λειτουργήσει πασχαλινό παζάρι από το Σάββατο του Λαζάρου 7/4/12 μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη 11/4/12, από τις 10.00 π.μ. μέχρι τις 8.00 μ.μ., σε δυο σημεία της πόλης μας:
- στον πεζόδρομο της Καλαμαριάς, μπροστά στο πολιτιστικό κέντρο,
- στον πεζόδρομο της οδού Ικτίνου κοντά στην οδό Τσιμισκή, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Όπως σε κάθε τέτοια προσπάθεια, σκοπός μας είναι η προβολή του Συλλόγου, η ενημέρωση των συμπολιτών μας και η οικονομική ενίσχυση που θα προκύψει μέσα από τις πασχαλινές και ανοιξιάτικες προτάσεις μας για μικρά και φτηνά δώρα.

Επειδή οι ώρες είναι πολλές και οι γονείς του Συλλόγου δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε μόνοι μας σ’ αυτό το εγχείρημα. Παίρνοντας θάρρος από την πετυχημένη λειτουργία της ομάδας εθελοντριών που στήριξαν με ενθουσιασμό, χαμόγελα και θετική διάθεση το χριστουγεννιάτικό μας παζάρι, ζητάμε βοήθεια από όποιες και όποιους μπορούν να διαθέσουν λίγο από το χρόνο τους για να βρεθούν μαζί μας και να ενισχύσουν έτσι τις προσπάθειες της «ΑΜΥΜΩΝΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ».

Για καλύτερη οργάνωση, θα λειτουργήσουν οι εξής βάρδιες:

Από 9.30 π.μ. μέχρι 1.00 μ.μ.,
από 1.00 μ.μ. μέχρι 5.00 μ.μ. και
από 5.00 μ.μ. μέχρι 8.30 μ.μ.
Καλό θα είναι να βρίσκονται 2 άτομα σε κάθε βάρδια.

Για δήλωση εθελοντικής συμμετοχής και επιλογή βάρδιας μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο συντονισμού Νίκο Καζαντζίδη (2310905781,6973848178, info@amymoni-thes.gr).

Ανεξάρτητα από τη δυνατότητα ενεργού συμμετοχής στη λειτουργία των μικρών υπαίθριων παζαριών του Συλλόγου, θα μας βοηθήσει πάρα πολύ αν μπορέσετε να το γνωστοποιήσετε στους γνωστούς και φίλους σας.

Ευχαριστούμε πολύ!

Οι οικογένειες της «ΑΜΥΜΩΝΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: