Κυριακή, 25 Αυγούστου 2013

"Γεια σου, κύριε Φόβε!" από το Μουσείο Συναισθημάτων Παιδικής Ηλικίας


"…στο χωριό όλοι μα όλοι φοβούνται τρομερά. Στο μεγάλο δάσος όμως υπάρχει ένας καθρέφτης μαγικός, που μπορεί να τους βοηθήσει…! Πώς; Ελάτε να το ανακαλύψουμε μαζί μέσα στο θαυμαστό Κόσμο των Παραμυθιών"

Το Μουσείο Συναισθημάτων Παιδικής Ηλικίας, το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013, με χαρά ανοίγει τις πόρτες του για να παρουσιάσει τη νέα διαδραστική έκθεση με τίτλο "Γεια σου κύριε Φόβε!".

Μια έκθεση για τους διαφορετικούς φόβους που νιώθουν τα παιδιά και πώς να ζήσουν μαζί τους καλύτερα. Ο σκοπός της νέας έκθεσης είναι να προσφέρει την ευκαιρία στα παιδιά, στους εκπαιδευτικούς και στους ενήλικες που τα φροντίζουν, να γνωρίσουν, να επεξεργαστούν και να αντιμετωπίσουν το συναίσθημα του φόβου μέσα από το παιχνίδι με τα εκθέματα!

Κάθε Σαββατοκύριακο, όταν κλείνει η έκθεση, στη 1 το μεσημέρι, ξεκινάει ένα εργαστήρι σχεδιασμένο για ενήλικες και παιδιά μαζί. Για το Σεπτέμβριο πρώτη σειρά έχουν τα… "Παραμυθοκαμώματα του φόβου!". Ένα δημιουργικό εργαστήρι που μας βοηθάει μέσα από τη μυθοπλασία και τη διάδραση με το παραμύθι να επεξεργαστούμε το συναίσθημα του φόβου.

Ημερομηνίες: 28 και 29 Σεπτεμβρίου. 
Ηλικίες: 5 - 12 ετών 
Ώρα: 1 μ.μ. έως 2 μ.μ. 
Είσοδος εργαστηρίου: 8€ (στην τιμή του εργαστηρίου προσφέρεται και η είσοδος στην έκθεση του μουσείου).
Τα Σαββατοκύριακα είσοδος για το κοινό 10 π.μ. έως 1 μ.μ.: 4€. 
Τις καθημερινές εκπαιδευτικά προγράμματα για σχολικές ομάδες κατόπιν κράτησης: 7€. 

Μουσείο Συναισθημάτων Παιδικής Ηλικίας
Καρατζά 7, 11741 Φιλοπάππου 
Τηλ.: 210 92.18.329 
E-mail: info@mce.grJoshua Hoffine Photography

Δεν υπάρχουν σχόλια: